Дружества със специална инвестиционна цел (2012)

Дружества със специална инвестиционна цел (2012)

от 14,40 лв 3 оферти
Описание
Ключови думиПраво
Езикбългарски
Брой страници280
Тегло370

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Настоящото изследване съдържа пълен анализ на правния режим на дружествата със специална инвестиционна цел.

Разгледани са изискванията към учредяването и лицензирането на тези дружества, както и възможностите за тяхното преобразуване и прекратяване. Обсъдени са основните въпроси, свързани с функционирането на дружествата, отношенията им със задължителните партньори (обслужващи дружества, банка-депозитар и оценители) и възможностите за финансиране и извършване на инвестиции.

При анализирането на поставените теоретични въпроси е търсено практическото им измерение, като е отчитана както практиката на Комисията за финансов надзор, така и възникнали казуси, свързани с дейността на реално функциониращи дружества със специална инвестиционна цел.

Авторът е доктор по право и преподавател по търговско право в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски. Адвокат от Софийската адвокатска колегия.

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^