Духовност: трансформация отвътре и отвън (2006)

Духовност: трансформация отвътре и отвън (2006)
Описание
Ключови думиЕзотерия, Философия, Религия
Брой страници176
Тегло144

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Днес имаме достъп до всевъзможни знания за света около нас, но малцина познават дори най-бегло нашата най-съкровена същност. Свами Рама — един от най-влия¬телните погини, посещава¬ли Западния свят през XX век, отгледан в скалните манасти¬ри в Хималаите, където основната повеля на образованието била първо познай собственото си съкровено битие. Напускайки идиличния свят на майсторите по медитация, Свами Рама е шокиран от невежеството и покварата, които намира навсякъде.
В тази книга Свами Рама ни призовава да се завър¬нем към основополагащите ценности на човечеството, особено когато са формулирани от мъдреци¬те, основали световните велики религии. Той ни предлага да съчетаем тези ценности с прозренията на науката, за да създадем едно по-просветлено общество и да намерим собствената си вътрешна истина.
Няма нищо по-тайнствено от самия живот и няма покой без проникването в това тайнство. Тайнство¬то е дълбоко заложено в потока на Живота. Вечното познание не е във Външния свят, а в центъра на Съзнанието.
Свами Рама
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^