Един свят - един народ (2010)

Описание
Как глобализацията оформя нашето бъдеще.

"Един свят - един народ" буди размисъл за ролята ни като личности и общество в условията на динамични промени и напредък на цивилизацията.

Авторът Грегъри Дал показва колко е важно да се разберат движещите сили и процеси на глобализацията, както и неизбежното им въздействие върху човечеството. Падат граници и светът много бързо се "смалява". Животът се променя във всичките му аспекти и все по-настойчиво разкрива предизвикателствата на взаимната обвързаност между хората и народите по земята. Разполагаме ли с необходимите знания, средства и ниво на осъзнатост, за да се справим с тях?

Богатият опит на автора Грегъри Дал като икономист и дългогодишен висш служител в Международния валутен фонд му дава възможност убедително да представи виждането си за нелеко, но многообещаващо развитие на света.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^