Единение с живота (2011)

Единение с живота (2011)

Още оферти

Описание
И видях ново небе и нова земя... - се казва в Библията. Основата на новата земя е новото небе, т. е. пробуденото съзнание. Не става дума за бъдещи събития, които ще ни направят свободни. Единствено настоящият момент ни прави свободни. Посланието на Толе е насочено към вски, който се стреми към духовност и себеусъвършенстване, за да заживее в хармония с целостта на живота.

"Главната цел на тази книга не е да снабди ума ви с нова информация или да се постарае да ви убеди в каквото и да било, а да предизвика промяна в съзнанието, т. е. пробуждане... Тази книга е посветена на вас. Не можете да се сражавате с егото и да победите, точно както не можете да се сражавате с тъмнината да победите. Всичко, което ви е нужно е светлината на съзнанието. Вие сте тази светлина. "

Екхарт Толе
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^