Едночленното жури 2 (ISBN: 9789544711894)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБългарска литература, Роман
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Пламен Колев е роден в град Бургас през 1956 година. По професия е психолог. Работи в сферата на изпълнение на наказанията и пробацията.

Публикувал е в централния и регионален печат. Интересите му са в областта на прозата: новелата и късия разказ.

За създаването на продължението на Едночленното жури са причина главно приятелите и всички мои читатели, които добре приеха първата книга и отчасти критиката, която се произнесе за повестта по-скоро положително.

Някои читатели направо ми писаха: Историята трябва да продължи с други участници. И посочиха, че нашият живот предлага много типажи като Едмон Дантески. Затова се роди и нов герой – Аспарух Кутузов.

Повестта за приключенията на този литературен персонаж обаче е съвсем отделна книга. В нея има един-единствен герой, който се повтаря от първото Жури – комисар Стефания Василева. Съзнавам малко странния факт, че в плеядата отрицателни и отвратителни литературни герои с които са изпълнени и двете повести, шества един полицейски комисар, една жена, която се явява изцяло в бяло!

Втората повест Едночленното жури 2 е и по-бавна, не толкова задъхано кинематографична. Тя започва и завършва като криминален трилър, но сигурен съм, че разказаната история и особено финалът ще предизвика много дискусии сред читателите от социален, икономически, религиозен характер.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^