Египетският код (ISBN: 9789545859878)

Египетският код (ISBN: 9789545859878)
Описание
Ключови думиЕзотерия, Наука
Брой страници350

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Драматичното развитие на \"Загадката Орион\"!

\"Загадката Орион\" представи една много оригинална и вече прочута в цял свят теория за връзка между пирамидите в Гиза и съзвездията в небето. Книгата стана предмет на остри дебати в научната общност.
\"Египетският код\" развива връзката небе-земя и отправя предизвикателство към отдавна възприетото от мнозина египтолози становище, че пирамидите са били гробници, чиято основна цел е била да приютят телата на мъртвите царе. В добавка към тази теория Робърт Бовал разкрива изумителен \"Велик общ план\", който включва и великолепните храмове в Горен Египет.

\"Египетският код\" е различна от всички други книги и подхожда към египетската цивилизация по невиждан досега начин. Много е изписано относно това \"как\" египтяните са успявали да ориентират монументалната си архитектура с такава прецизност, но въпросът \"защо\" винаги си е оставал без отговор. Защо древните са обръщали толкова голямо внимание на астрономическите ориентации? И каква функция, практична или символична, се крие зад подобно разположение?
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^