Екологичната интелигентност (2012)

Екологичната интелигентност (2012)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиЕкология, Психология
Езикбългарски
Брой страници262

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тегло 0.300 кг

Всичко може да се промени, стига да знаем скритите последствия от онова, което купуваме
Радикалната прозрачност свързва всеки продукт с много бройните въздействия, които той оказва: въглеродни отпечатъци, вредни химикали, отношение към работниците и други. Така се получава систематизиран механизъм, който упражнява влияние върху количеството продажби. Радикалната прозрачност си служи с техническите постижения на ново поколение, които обработват огромно количество информация. Те я излагат в разбираем текст, който дава възможност за вземане на обосновано решение. Можем сами да подобрим качеството си на живот, като оценим ясно въздействието на избора ни като потребители.
Целта на радикалната прозрачност в да направи достъпно огромното количество информация по разбираем и систематизиран начин. Непрестанната поредица промени, налагани от потребителите, би заляла чрез нея световната търговия - от най-отдалечената фабрика до местната електрическа централа, отваряйки нов фронт във войната за пазарен дял.
Радикалната прозрачност ще внесе яснота в бизнеса за последствията от това, което вършим, продаваме, купуваме и изхвърляме. Тя ще преобрази пазарната среда, за да осигури по добър прием на по-зелените, по-чистите технологии и продукти.
Информацията е ключът към обоснования избор на всеки потребител.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^