Екстрасенс ли сте? (2003)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЕзотерия
Езикбългарски
Брой страници178
Тегло777

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Случвало ли ви се е да познаете чий глас ще прозвучи по телефона миг преди да вдигнете слушалката? Знаели ли сте какво ще каже някой, миг преди той да го е изрекъл? Усещали ли сте когато ваш любим човек е в опасност? Ако отговорът на някой от тези въпроси е да, вие наистина притежавате екстрасенсна способност на някакво равнище.

В тази книга ще изследваме до каква степен използвате вашите екстрасенсни усещания и как бихте могли да развиете екстрасенсните си сили. В нея ще намерите описани, много техники, които ще ви осигурят възможността да увеличите необикновената мощ на вашия ум, за да ускорите процеса на себепознание.

Хората често казват: "вътрешно чувство или инстинкт". Това е усещане за познание - то не би могло да бъде обяснено и осмислено лесно. Хората често чуват неща от рода на: "Знаех, че така трябва да направя" и обикновено се налага чувството за това кое е правилно и кое погрешно без някаква особена причина. Откъде идват тези чувства? Съществува ли вродена свръхсетивност или интелектуална способност, която може да ни бъде полезна? Как я предизвикваме? И ако наистина го правим, защо не можем да се оповаваме на този допълнителен усет, често наричан шесто чувство?
От началото до края в тази книга ще изследваме въпроса - доколко човек използва екстрасенсните си усещания и как може да тренира и развива тези възможности. Ако приемем мистичния възглед, че всички притежаваме божественото у себе си, възможно ли е да постигнем по-високо равнище на съзнание и да се сдобием с информация, използвайки средства, които превъзхождат обикновените?
Много хора гледат на екстрасенса като на нещо, което е за показване по панаирите. Но повечето обсъждат хороскопите си от вестниците или четат някои от все повече увеличаващите се статии и книги, посветени на подобни теми, дори понякога са изпадали в някаква форма на екстрасенсна чувствителност или са се проявявали като екстрасенси. През изминалите двайсет години интересът към възможностите на човешката психика и спиритуалистичните теми се повиши неимоверно - до степен, че екстрасенството от рядко срещано явление се превърна в мощно интелектуално течение. В такъв случай възниква въпросът - защо нарасна интересът към тази прастара тема? /... /
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^