Енциклопедия на здравето (2011)

Енциклопедия на здравето (2011)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиМедицина, Здраве, Здраве
Езикбългарски
Брой страници260

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Япон­с­ки­ят про­фе­сор Ка­цуд­зо Ни­ши е съз­дал уни­кал­на Сис­те­ма за здраве, ко­я­то изоб­що не е ком­п­лекс от пра­ви­ла и уп­раж­не­ния – тя по-ско­ро представ­ля­ва ця­ла фи­ло­со­фия на осо­бен на­чин на жи­вот – жи­вот съг­лас­но зако­ни­те на при­ро­да­та. Сис­те­ма­та на Ни­ши е на­со­че­на не към то­ва да ле­ку­ва бо­лес­ти­те, а към то­ва да нап­ра­ви ор­га­низ­ма здра­в, да вър­не на чо­ве­ка истинска­та му същ­ност, не­раз­рив­но свър­за­на с це­лия за­о­би­ка­лящ ни свят, с При­ро­да­та, с Все­ле­на­та, ко­я­то не поз­на­ва бо­лес­ти­те, а поз­на­ва са­мо здра­ве­то.

Кни­га­та, ко­я­то вие, ува­жа­е­ми чи­та­те­лю, дър­жи­те в ръ­це, представ­ля­ва за­пи­си на лек­ции и бе­се­ди в ли­те­ра­тур­на об­ра­бот­ка, ко­е­то, раз­би­ра се, в никаква сте­пен не по­ни­жа­ва ней­на­та цен­ност – та на­ли точ­ност­та на методиките и са­ми­ят дух на Сис­те­ма­та на Ни­ши са за­па­зе­ни с мак­си­мал­но стара­ние. На­дя­ва­ме се, че Сис­те­ма­та на Ни­ши ще ви по­мог­не да намерите своя соб­с­т­вен път към Здра­ве­то и Хар­мо­ни­я­та.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^