Енергийното поле на Вселената и трансформацията на човешкото съзнание (2011)

Енергийното поле на Вселената и трансформацията на човешкото съзнание (2011)

Енергийното поле на Вселената и трансформацията на човешкото съзнание (2011)

от 14,40 лв 2 оферти
Описание
Ключови думиЕзотерия
Езикбългарски
Брой страници480

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Ако информацията в тази книга стане известна и бъде разбрана поне от една малка част от населението, ще имаме шанс да създадем едно изумително бъдеще за човечеството!

Какво е да си човек в тези изумителни времена!
Възможно ли е времето, пространството, енергията, материята, биологичният живот и съзнанието във Вселената да бъдат плод на едно-единствено енергийно поле? Възможно ли е древните духовни учения и философии да са били прави, когато са твърдели, че всичко видимо и невидимо е проявление на един всемогъщ Разум?

Възможни ли са:
антигравитацията /дематериализацията /телепортацията
паралелната реалност, в която времето е триизмерно
пътешествия във времето през „звездни портали
трансформация на нашето ДНК и на съзнанието ни
чрез съзнанието си да влияем върху големите студове, земетресенията, вулканичните изригвания, природните катаклизми
възстановяване на мъртви или заболели органи и създаването на нови лечебни технологии
Възможно ли е да живеем в амнезия и да преживяваме неща, които в крайна сметка ще спомогнат за окончателното ни събуждане и ще ни въведат в една нова златна епоха?
Отговорите са тук! През призмата на най-новите научни открития от XXI век Дейвид Уилкок представя цялостна - непозната досега - картина на Вселената и прогнозира по-добро бъдеще за човечеството!
Новата златна епоха на човечеството на една година разстояние – 21.12. 2012!
„Вселенското енергийно поле е ключът към разгадаването на всички мистерии, които ни вълнуват. То е средството, чрез което можем да получим най-сетне истинските отговори на големите въпроси – кои сме, откъде идваме, как сме се озовали тук и накъде отиваме.
„Дейвид Уилкок е един от водещите мислители, които доказват по убедителен начин, че новата златна епоха предстои и че, стига да поискаме, бихме могли да я осъществим. Греъм Хенкок, автор на „Следите на боговете
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^