English for Bulgarian. Part One/ Английски за българи. Част първа (2010)

English for Bulgarian. Part One/ Английски за българи. Част първа (2010)

English for Bulgarian. Part One/ Английски за българи. Част първа (2010)

от 6,75 лв 3 оферти
Описание
Ключови думиУчебник
Езикбългарски
Брой страници100

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тегло 0.240 кг

Настоящото издание е одобрено от МОМН и е съвместимо с учебната програма за 2012/2013 г.

Помагалото е ценен помощник при:

-практическото прилагане на усвоените знания и умения в решаването на тестови задачи от затворен и от отворен тип
-самоподготовката и самопроверката на овладяното учебно съдържание
-преговора и затвърдяването на изученото в четвърти клас
-отчитане на индивидуалния темп на работа на всеки ученик
-насочване на учебната дейност към осигуряване на отлична подготовка и успешно представяне на националното външно оценяване

Новият вариант на учебното помагало е предназначен както за четвъртокласниците, така и за техните учители и родители. Тестовите задачи в него са подбрани и подредени с грижа и внимание към успешната подготовка на учениците за националната проверка.
Помагалото предлага 690 задачи, структурирани по новия формат на Министерството на образованието, младежта и науката и разработени в 10 варианта на тестове по всеки един от учебните предмети български език и литература, математика, човекът и обществото и човекът и природата в едно издание. Тестовите задачи обхващат цялото учебно съдържание, разнообразни са по вид и форма и са допълнени с необходимия по обем илюстративен материал – снимки, чертежи, схеми и графики.

Полиграфическото изпълнение на книжното тяло позволява тестовете да бъдат отделяни от книгата и използвани от учителя за самостоятелна работа.

В края на помагалото са приложени текстовете за диктовка за частта по български език и литература, ключове с верните отговори на всички задачи, както и критерии и указания за оценяването им.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^