English in Mind Second edition Starter Testmaker CD-ROM + Audio CD (2011)

Описание
Второто издание на успешната и популярна в цял свят система English in Mind, създадена специално за тийнейджъри, е напълно обновено и актуализирано.
Системата включва 5 нива + Starter и е подходяща за ученици от 8 до 12 клас. Всяко ниво осигурява материал за 80-90 учебни часа. Одобрена е от МОН със Заповеди №РД 09-09/05.01. 2005 и №РД 09-1513/05.08. 2005.
Учебникът вече се предлага в комплект с DVD-ROM, който включва игри, допълнителни упражнения и видео филми с героите от фотоисториите в учебника. Нова е и опцията ‘Videoke’, която позволява на учениците да запишат собствените си гласове и да станат част от диалозите. Новата рубрика ‘Get it right’ се фокусира върху проблемни области, в които учениците често правят грешки.
Testmaker CD-ROMът позволява на учителите да съставят тестове по избор, които могат да се променят с оглед нуждите на учащите, и да се размножават за системни проверки. Учителите могат да съставят тестове за проследяване на напредъка към всеки урок, като софтуерът автоматично генерира два варианта и отговори. Аудиоматериалите за компонента слушане са записани на отделен диск, който се включва в комплекта.
Classware, който съвместява учебника, аудио и видеоматериалите в едно, включва също удобна фонетична таблица, произношение и речник.  Един атрактивен начин да ангажирате вниманието на учениците в час и да улесните значително работата си.
Тук можете да разгледате мненията на преподаватели по английски език за учебната система: //www. pons. bg/index. php?act=content&rec=1114 
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^