English Unlimited Upper Intermediate Coursebook with e-Portfolio (ISBN: 9780521739917)

English Unlimited Upper Intermediate Coursebook with e-Portfolio (ISBN: 9780521739917)
Описание
Учебната система English Unlimited е разработена специално за възрастни, които изучават английския като чужд език.  Осигурява 80-90 учебни часа на ниво, които могат да се разширят до 120 (Starter 60-90 часа). Извежда от ниво А1 до ниво С1.
За да е максимално достъпна и полезна, авторите на учебната система включват при разработването ѝ екип специалисти от цял свят, на които английският не е майчин език. С тяхна помощ те успяват да отчетат трудностите и спецификите при преподаването и представянето на учебния материал. Уникалната по рода си учебна система представя английския в неговия глобален контекст - учащите още от самото начало учат истинския, говоримия в международни среди английски език. Така общуването се превръща от предизвикателство в удоволствие.
Работната тетрадка осигурява над 300 интерактивни упражнения + видео материали, включващи интервюта на редица международни говорители; анимирани клипчета с възможности за запис; специални упражнения в разделите Explore Writing и Explore Reading; тестове за самопроверка.
Електронното портфолио, включено към учебника, позволява на учащите да създадат свое собствено портфолио, като правят записи на постиженията си.
Teacher’s Pack + DVD-ROM предлага голямо разнообразие от допълнителни упражнения, програма за тестване и оценяване, и видеозаписите от учебната система за работа в клас.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^