Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиМедицина
Езикбългарски
Брой страници464

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тази монография е опит да се изгради мост между познанията върху Епилепсията на болничните и извънболнични лекари.

Първата част представлява детайлно разглеждане на клиничната картина на епилептичните пристъпи и синдроми и Епилепсиите.
Стегнатото изложение във втората част на диагностичните методи, използвани при пациенти с Епилепсия, както и на диференциалната диагноза на епилептичните пристъпи и Епилепсиите, цели да подчертае най-важните отправни точки за поставянето на правилна диагноза.
Следващата част е посветена на една обща информация за механизмите на действие на противоепилептичните средства, техните взаимодействия и странични ефекти.
В отделна глава са представени подробни фармакологични и клинични характеристики на някои от по-често използваните за лечение на Епилепсия медикаменти.
Цялата тази информация дава възможност за един рационален терапевтичен подход, представен в главата: „Лечение на Епилепсията".
Последните две части на монографията са посветени на спешните състояния, някои възрастово и полово обусловени особености, неврофизиологични аспекти и психични проблеми на Епилепсията.
Богатият научен апарат (библиография, показалци, таблици) ще помогне на читателя за по-добра ориентация в темата.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^