Естествен чигун, част 2 (2007)

Естествен чигун, част 2 (2007)
Описание
Основи на биософията

Д-р Ван Циенцюн е един нетрадиционен ум, който съчетава дълбоките си познания за същността на връзките между Човека и Природата с практическия талант да обучава и лекува. Президент е на Европейската асоциация по чигун, член на Общокитайската асоциация за научни изследвания по чигун, на Общокитайската асоциация за традиционна медицина, бивш сътрудник на Института за Човека в Пекин и сегашен ръководител на сдружението с идеална цел Академия "Ханлин", което обединява хора от различни страни, със седалище в България. Лекувал е чрез чигун-терапия членове на китайското правителство, видни западни и китайски интелектуалци, множество обикновени хора и чуждестранни посланици в България.

Настоящата книга е 2 част от поредицата "Естествен чигун". Тук се съдържат познания какво представлява животът от гледна точка на древните мъдреци на Китай и каква е неговата връзка със земните и космическите енергии. Кои са трите съкровища на човека, какъв е механизмът на усъвършенстването и издигането, през какви етапи се минава, какви явления и способности развива човек на всеки етап от усъвършенстването, какви са дихателните практики, които могат да бъдат използвани.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^