Европейско право. Въведение (2007)

Европейско право. Въведение (2007)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиПраво
Езикбългарски
Брой страници748

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

П. С. Р. ф. Матисен, адвокат; Професор по право, Брюкселски университет; Бивш генерален директор в Комисията на Европейските общности

Към настоящия момент "Европейско право. Въведение" вече се е утвърдило като водещ източник, който представлява въведение и едновременно с това справочник за всички аспекти на правото на Европейския съюз. В една книга е представен цялостен преглед на институциите на Европейския съюз и техните функции, както и анализ на практически цялото материално право, с акцент върху конкурентното право. Текстът не е претрупан с технически препратки, така че е лесно достъпен. Основното изложение е придружено от множество бележки под линия, които съдържат препратки към материали, ползвани като източници и по този начин на читателите се осигурява достатъчно допълнителна информация и им се дава възможност да осъществят свое собствено допълнително изследване във връзка с въпроси, които представляват интерес за тях.
Осмото преработено и допълнено издание отразява и разглежда множеството промени, които са настъпили след издаването на седмото и осмото издания, включително въвеждането на еврото в 12 от 15-те държави-членки, измененията, въведени с Договора от Ница, разширяванетосЮновид ържави-членки, новите регламенти относно картелите и сливанията, реформата в селскостопанската политика и проекта на Европейска конституция.

"Европейско право. Въведение" е идеално помагало за всеки студент по право и безценен справочник и източник на информация за нуждите на практикуващите специалисти в областта на европейското право.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^