Език мой - враг мой (2005)

Език мой - враг мой (2005)
Описание
Ключови думиПсихология
Брой страници228
Тегло191

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

За преодоляване недоразуменията и нарушената комуникация са написани много книги. Тази, която сега държите в ръцете си, се фокусира върху стратегиите за справяне със сериозните различия в мненията.

В тази книга ви предстои да се запознаете с основните правила за създаване на успешна стратегия в общуването.

Казано най-простичко, стратегията е подход, който ви помага да постигнете набелязаната цел.

Тук няма да ви обучаваме как да си съставите стратегия с цел манипулация. Тази книга ще ви насочи как да си разработите ефективна стратегия, която ще убеди хората да ви сътрудничат в разрешаването на проблема.

Вероятно сега си казвате, че подготовката на стратегията изисква много време. Често обаче никой не разполага с толкова много време. Разполагате само с някакви си десет минути преди важно съвещание. Или дори още по-лошо - налага се да реагирате на момента. В реалния свят обикновено е точно така - за да получите онова, което искате, трябва да измислите най-точния подход точно сега.

Тази книга ще ви помогне да го направите. Тя ще ви запознае с един простичък, систематичен начин как да мислите стратегически. А ежедневното практикуване на методите, предложени в нея, ще ви научи не само как да планирате предварително, а и как да постигате победа в споровете с вашите противници.

Подарете на опонента си друг екземпляр от тази книга!

Ще кажете: дори и да ми е враг?

Особено, ако ви е враг! Разрешаването на проблемите ще стане далеч по-лесно, ако не само вие сте единственият, който се опитва да го направи. Запознавайки отсрещната страна с метода на стратегическата комуникация, ще намалите драстично риска от навлизане на спора в задънена улица.

Ала независимо дали опонентът ви има или няма желание да ви сътрудничи, вие не се страхувайте - смело напред, въоръжени с методите на стратегическата комуникация! Можете да ги използвате независимо от тактиката, с която борави той.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^