ЕЗИКОЗНАНИЕ ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ МЕТОДИКА на ЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ (ISBN: 9789541807743)

ЕЗИКОЗНАНИЕ ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ МЕТОДИКА на ЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ (ISBN: 9789541807743)

от 10,80 лв 3 оферти
Описание
Предлаганият представителен том включва творби на автора, подредени хронологично, които се отнасят до три основни тематични кръга?– на езикознанието, на езиковото обучение и на методиката на обучението по български език.
Тематичният обхват на методическите трудове на изследователя е широк: от методологичното равнище на теорията на езиковото обучение през методическата интерпретация на езикови факти до конкретните технологични решения, намиращи реализация в образователния процес. В проучванията на автора се обосновава методическа теория, чрез която след задълбочен анализ на процеси в българското общество, на иновации в науките за езика и за езиковото образование, на интереси и потребности на подрастващите и т. н. се концептуализират методически тези с обяснителна и прогностична стойност.
Предназначението на сборника е да отговори на потребностите и на интересите на: методици, учители, лингвисти, педагози, социолози, културолози и др. , които се интересуват от начините за подобряване на езиковата култура на широки обществени среди.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^