Езикът на уважението (2012)

Езикът на уважението (2012)
Описание
Ключови думиПсихология
Брой страници232

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тегло 0.300 кг

„Тази книга ще ви покаже как да мотивирате с уважение децата си, за да дадат най-доброто от себе си, без да ги наказвате и без да ги разглезвате.
Джейн Нелсън, съавтор на поредицата Positive Discipline

„Тази изключителна книга ме накара да осмисля по нов начин изграждането на атмосфера на искрено взаимно уважение между родители и деца. В нея се предлагат конкретни, добре описани упражнения и практически стратегии за всички семейни предизвикателства. Чрез показаните методи пред нас ще се отворят врати, които често ни се е струвало, че не могат да бъдат отворени. „Езикът на уважението ще даде на всеки читател свободата да се наслаждава на хората в живота си.
Стивън Кови, автор на „Седемте навика на високоефективните хора\" и \"Осмият навик: от ефективност към креативност

„Ясна, практична, забавна и необикновено проникновена, тази книга е обречена да стане новият наръчник за взаимоотношенията родители - деца. Повече от теория, седемте ключа, които са представени в нея, са инструменти от истинския живот за създаване на по-радостни и пълноценни отношения с нашите деца: безспорно задължително четиво и наръчник!
Реза Стайндъл Браун, автор на „The Call to Brilliance

Понякога родителите смятат, че трябва само да поправят лошото поведение на децата си, за да могат да общуват с тях. Направете нещо повече – отключете пълния си родителски потенциал. Използвайте този наръчник, за да прекрачите отвъд традиционните методи на възпитание и да създадете среда, основана на взаимно уважение, емоционална сигурност и позитивно общуване. „Езикът на уважението предлага 7 прости ключа, за да изградите отношенията, които всички искаме да имаме в семейството си.

Използвайте тези 7 ключа, за да:

- поставите твърди граници, без да употребявате заповеди или принуда
-постигнете взаимно уважение, без да отстъпвате от позициите си
-предотвратявате, ограничавате и разрешавате успешно конфликти
-помогнете на децата си да разкрият пълния си потенциал и да дадат най-доброто от себе си
-направите дома си „зона без грешки, основана на взаимно доверие
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^