Езикът на жестовете (ISBN: 9789547711723)

Езикът на жестовете (ISBN: 9789547711723)
Описание
Ключови думиПсихология
Брой страници280

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Как да разгадаваме тайните сигнали на тялото, за да разбираме истинските мисли и намерения на хората
Искате ли:
*Да установявате добри взаимоотношения с колеги, партньори, клиенти
*Да разбирате кога ви лъжат
*Да разпознаете истинската любов от пръв поглед
*Да разкривате какви са мислите и намеренията на хората, с които общувате
Книгата, която държите в ръцете си, ще ви помогне да изпълните тези желания. Чрез нея, стъпка по стъпка, ще се научите как да разчитате правилно езика на тялото, как да контролирате собствените си емоции и как да разпознавате емоциите у другите хора.
„Взети заедно и поотделно веждите, очите, устата, тенът на кожата, ръцете,
краката и пръстите - всички те могат да изразяват емоции. Мислете за тези елементи от езика на тялото като за думите в изреченията: ако знаете
всички думи - изречението е разбираемо за вас, но ако знаете само всяка втора или трета дума - ще ви се наложи да гадаете смисъла му…
„След тази книга никога повече няма да гледате на себе си или на когото и да било другиго по същия начин!
Грегъри Хартли
 За авторите:
Грегъри Хартли е с впечатляващо военно досие. Има дипломи от най-реномираните военни учебни заведения и школи в областта на психологията и масовата манипулация. Участвал е в операцията „Пустинна буря. Дългогодишен инструктор в армията по воденето на разпити и психологически анализ на ситуациите. Хартли сътрудничи на различни телевизионни канали като консултант и анализатор.
 Мариан Каринч има степени по ораторско майсторство и драма и е автор на седем книги. Каринч е била мениджър на професионален театър. Основала е фонда за подпомагане на изкуството и образованието във Вашингтон.
 Отзиви за книгата:
Хартли се позовава на десетилетия изследвания на бойното поле, включително и най-важните по време на разпити, за да създаде тази изключително приложима книга, което я прави и особено запленяваща.
Книгата рекламира себе си като подходяща за всички, които се занимават с бизнес, журналисти, юристи, медици, родители и във взаимоотношенията за тези, които търсят някого.
Днес, вече след като прочетох книгата, не бих могъл да си представя обществена група, която да не трябва да се запознае с тази книга. Тази книга е съкровище за всички, които се интересуват от сценичното поведение. С елегантен и достъпен език Хартли и Каринч описват типични лицеви изражения, движения и други неволно издадени жестове, свързани с емоциите и позите.
Езикът на жестовете описва себе си като наръчник за дешифриране езика на тялото, но тя е много по-обширна, че може да се определи като настолна книга по социология, съветник за гости и клиенти, принадлежащи към други култури.
Мустанг Дейли
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^