Фабрика за мечтатели (ISBN: 9789548890847)

Фабрика за мечтатели (ISBN: 9789548890847)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБългарска литература, Поезия
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Фабрика за мечтатели е заглавната песен и името на новия проект на Цветелина. Не си мислете обаче, че става въпрос за поредния музикален албум на певицата.

Фабрика за мечтатели е първата книга със стихове на една от най-обичаните изпълнителки в България. С нея Цветелина изненада не само своите почитатели, но и самата себе си.

Изключителното в тази книга е, че не става въпрос за любовна лирика, а за книга с позитивни стихотворения Стихове, които повдигат духа и четейки ги могат да дадат надежда дори и на най-отчаяния човек.

Цветето на България, както с любов я наричат всички докоснали се до нейното творчество и нея самата споделя, че пишейки ги, чрез тях се е вдигала в много трудни периоди в живота си. Точна за това са толкова силни. Защото са изстрадани. Още по-ценни ги прави това, че никога не е имала намерение да стигнат до по-широк кръг хора и не се е налагало да казва неща, които смята, че трябва да се харесат на някой. Самата тя признава, че дори най-близките и в семейството не са знаели за таланта и да пише. Години наред е писала, без да прочете нито един стих дори и на един човек. Само, когато е търсила път към себе си се е отделяла и е пишела или чела, това което е написала. И както тя казва-не че ги е криела, а просто не е мислила, че е нещо толкова важно за да занимава околните със себе си.

Всъщност ако се замислим, това не би трябвало да ни учудва, защото през годините Цветелина винаги е правила песни, които имат послания. Интервюта, които те карат да се замислиш. От цялото и творчество прозира една личност, която търси смисъл във всичко, което прави. На своите концерти винаги е готова да изслуша всеки, да даде надежда, да каже между песните си и чрез тях самите, че всичко е наред и че живота е прекрасен независимо от всичко. Любовта, която успява да остави в хората, прави така, че да жадуват всеки нов контакт с нея и медийното затъмнение, което умишлено е наложила върху себе си, не пречи да има многократни срещи с публиката.

Зад сцената обаче, тя е човек, който непрестанно търси уединение и рядко се появява в публичното пространство.

-Не искам да разпилявам енергията си напразно в излишни срещи и появявания където и да било. Нито пък да се мъча да се задържа някъде, където си мисля, че трябва да бъда. Вярвам, че живота сам те поставя, където ти е мястото. Обичам да бъда със семейството си, да правя обикновени неща, да дам всяка свободна минута на сина си. Това е част от чудото на живота.

Точно нейният син, разкрива таланта на майка си. За това тя разказва в увода на книгата си. В нея са публикували 250 стихотворения, защото ако е трябвало да се издадат всички е щяла да стане доста обемна.

Интересното е, че не кой да е, а автора на бестселъра Подсъзнанието може всичко Джон Кехоу подкрепя талантливата певица и нейният проект Фабрика за мечтатели. Как се е стигнало до това Цветелина е описала подробно в книгата си. Изненадващ за нея е бил целия процес, защото тя е голяма почитателка на всички негови книги.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^