Описание
Учебникът е разработен по нова методика за деца, които започват да учат немски език, но не могат да пишат и да четат. Fabuli е универсално допълнение като въвеждащ курс към всяка учебна система, която изисква децата да могат да пишат и да четат.
С Fabuli децата стъпка по стъпка научават връзката между звуците и буквите в немския. Във всеки урок децата учат и упражняват една буква или съчетание от букви, както и тяхното звучене и печатно и ръкописно изписване.
Учебникът включва разнообразни диалози, ролеви игри и кръстословици, които провокират вниманието на децата. Елементарното разбиране на езика е гарантирано благодарение на съобразяването на методическите похвати с възрастовата група. Практически игри, стихотворения и песнички поддържат интереса на децата към езика и поставят основата за по-нататъшното му успешно овладяване.
Учебната тетрадка включва упражнения за разпознаване на връзката звук - писмен знак и тренира и затвърждава краснописа.
Аудиокомпактдискът към учебника включва всички думи за слушане, както и разнообразни рими, истории, скоропоговорки и песни.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^