Феноменът дежа вю (2012)

Феноменът дежа вю (2012)
Описание
Ключови думиЕзотерия
Езикбългарски
Брой страници264

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тегло 0.250 кг

„Феноменът дежа вю ще ви поведе на вълнуващо пътуване, което ще ви представи теории и идеи за същността на дежа вю. Ще ви запознае с близки срещи със смъртта и с други мистериозни аномалии на съзнанието, паметта и времето – интуицията, осъзнатото сънуване, телепатията, времевите зони.
Дежа вю обаче е само една от многото загадки на психиката.

„Феноменът дежа вю изследва и:

грешките на паметта, липсващото време и състоянията фуга
мозъка като получател и предавател на реалността
променените състояния на съзнанието: от халюцинациите до религиозните видения
заразната мисъл, клетвите, обладаването от демони и масовата хистерия
състоянията на съня, осъзнатото сънуване и пророческите сънища

Повдигнете завесата или воала...
Тръгваме на пътешествие далеч отвъд дежа вю, за да осъзнаем, че светът, в който вървим, е само един от многото, а загадките на съзнанието са огромни и неразкрити, както и самата Вселена.

„Идва време, когато съзнанието се изкачва на по-висока плоскост на познанието, но никога не може да докаже как се е озовало там.
Алберт Айнщайн

Мари Д. Джоунс и Лари Флаксман са автори на „11:11 The Time Prompt Phenomenon и „The Resonance Key. Те са основатели на ParaExplorers. com и са участвали в редица радиопредавания, включително Coast to Coast With George Noory. Джоунс е автор и на бестселъра „2013. Краят на дните или новото начало?. Флаксман е основател и старши изследовател в ARPAST – Арканзаски екип за изследване на паранормалното и аномалното. Той е технически консултант на редица организации, изследващи паранормалното.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^