Философия и езотерика (2008)

Философия и езотерика (2008)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЕзотерия, Йога, Религия
Езикбългарски
Брой страници496

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Настоящият сборник е подготвен от катедра „Философия" към Философския факултет на ЮЗУ.
Изследването е резултат от проведената през май 2008 г. конференция на тема: "ФИЛОСОФИЯ И ЕЗОТЕРИКА". В сборника са включени изследвания на български учени от ЮЗУ „Неофит Рилски", СУ "Кл. Охридски", Шуменски Университет „Епископ Константин Преславски", Великотърновски Университет "Св. св. Кирил и Методий", Нов Български Университет и Българската академия на науките - Институт за философски изследвания и Институт по електроника.
В сборника са включени студентски изследвания, тъй като студентите имаха значимо участие в конференцията. Темата „Философия и Езотерика" е обект на научни изследвания за първи път в България. В сборника са обособени шест раздела, в които е анализирана Езотериката: философия, наука, религия, психология, изкуство и политика.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^