Финансово-стопански анализ. Първо издание (2008)

Финансово-стопански анализ. Първо издание (2008)

Финансово-стопански анализ. Първо издание (2008)

от 26,00 лв 2 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика
Езикбългарски
Брой страници624

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Предложените в настоящата книга методи и методики за анализ могат да намерят приложение както при обучението на студентите по дисциплината "Финансово-стопански анализ", изучавана в икономическите университети, колежи и школи, така също и в реалния икономически живот - за анализ на дейността и състоянието на отделните стопански предприятия. Настоящата книга е с характер на учебник. Ето защо смятаме, че тази книга ще бъде полезна за широк кръг читатели - студенти, преподаватели, финансови и бизнес анализатори, счетоводители, бизнес оценители, стопански ръководители и много други.
Авторите с благодарност ще приемат бележките и препоръките, с оглед по-нататъшното подобряване на съдържанието и структурата на материала, разгледан в учебника.
От авторите
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^