Фитнес за начинаещи (ISBN: 9789549455465)

Фитнес за начинаещи (ISBN: 9789549455465)
Описание
Ключови думиФитнес, Футбол, Спорт
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Упражненията за мускулен тонус са добро средство за поддържане на формата. С помощта на различни уреди, а дори и без тях всеки може да се занимава с фитнес в дома си, в спортната зала или даже по време на път.

Преди да се заемете с каквато и да е тренировъчна програма, се запознайте с наличната информация, за да разберете как да се натоварвате според целите, които сте си поставили. От настоящата книга:
ще научите какви са преимуществата от оформянето на тялото и мускулния тонус;
ще усвоите начини за самопреценка на физическото си състояние, които ще ви позволят да установите в каква спортна форма сте;
ще получите съвети от какво оборудване се нуждаете и кой е добрият избор на подходящо облекло;
ще следвате препоръките как да подготвите тялото си за тренировка;
ще намерите всички отговори как да останете мотивирани и да спортувате без травми;
ще се запознаете с упражнения, които са илюстрирани с правилната техника на изпълнение.

Когато научите как да изпълнявате правилно упражненията, е добра идея да ги съчетаете в подходящи комбинации, за да се възползвате възможно най-ефективно от програмата за мускулен тонус на тялото. В настоящата книга са застъпени и шест подробни тренировъчни режима, които ще ви изведат от ниво начинаещи до експерти и ще ви предоставят пълна тренировъчна програма. В началото ще използвате тежестта на собственото си тяло, но после ще включите фитнес топка, гири, щанга и лост, преди да ви хрумнат интересни идеи за постоянни тренировки, за да сте винаги в добра спортна форма.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^