Фолк-Джаз-Скат (2007)

Фолк-Джаз-Скат (2007)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиМузика
Езикбългарски
Брой страници104

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Сборникът с хорови песни "Фолк-джаз-скат" е замислен като многофункционално учебно пособие - с гъвкав обхват на практико-приложните му функции и предназначен за възможно по-широк кръг от музиканти и любители на хоровото изкуство. Освен като източник на репертоар за смесени класически хорове и за женски народни хорове сборникът може да бъде ползван успешно като помагало в часовете по учебен хор, народен хор, четене на партитури и хоров аранжимент. Представянето на няколко от песните в два аранжимента предоставя удобството за сравнителен анализ между два варианта на една и съща песен, написани за различни хорови състави.
Публикуваните в сборника хорови песни от Георги Петков са с доказана в сценичната практика положителна оценка както от страна на публиката и чуждестранната музикална критика, така и от страна на хоровите изпълнители и диригенти. Песните "Месечника" и "Мъри, Радо" неведнъж са изправяли на крака публиката в различни страни по света в блестящо изпълнение от женския хор "Български гласове - АНГЕЛИТЕ" с диригент Георги Петков.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^