FUNKEL, учебник по немски език за 3. клас (ISBN: 9789540120997)

FUNKEL, учебник по немски език за 3. клас (ISBN: 9789540120997)

FUNKEL, учебник по немски език за 3. клас (ISBN: 9789540120997)

от 21,60 лв 3 оферти
Описание
Учебният комплект по немски език за 3. клас покрива изискванията на учебната програма по отношение на съдържанието, знанията и уменията на учениците. Отделните уроци са обединени в следните теми: отново на училище, описание на класната стая и учебния план, прибиране на реколтата, покупки, храна и напитки, домашни животни, театрално представление в училище, как се отбелязват Коледа и Великден в Германия, празненство за рожден ден, физическо състояние – здраве и болест, посещение в зоологическата градина, облекло в различните сезони, хоби, приятелство.
Освен задължителния учебен материал – основните структури и думи, които учениците трябва да овладеят в 3. клас, учебната система съдържа разнообразни допълнителни предложения, от които учителят може да избере в съответствие с интересите и потребностите на децата, с които работи. Предимство на работата с тези материали е, че повтарят и упражняват изученото и дават на учителя възможност за индивидуална работа с децата в различните класове.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^