Фън Шуй за дома (2008)

Фън Шуй за дома (2008)
Описание
Тази книга ще ви научи как да превърнете дома си в магнит, привличащ щастието и благоденствието. Като направите малки промени, вие ще можете да използвате космическите сили и те ще ви донесат здраве, богатство и щастие. Пренаредете мебелите си, създавайки баланс и хармония в дома си; окачете вятърни чанове, за да привлечете положителната енергия; поставете живо растение в спалнята си, за да подобрите циркулацията на енергията. Приложете тези древни препоръки и наблюдавайте повишаването на успеха и настроението ви. С помощта на тази книга ще научите:
- Как да оцените настоящата фън шуй енергия в дома ви
- Различни начини за използването на кристали, цветове, огледала и за подреждането на мебелите, за да привлечете положителна енергия в живота си
- Какво трябва да направите с отрицателната енергия, насочена към вас от къщите на съседите
- Как да използвате фонтани и аквариуми, за привличане на пари
 
В продължение на хилядолетия изкуството фън шуй е помагало на хората да внасят хармония в домовете си. Ако искате животът ви да тече по желания от вас начин, опитайте фън шуй.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^