Фън Шуй за мениджъра (2007)

Описание
Ключови думиЕзотерия
Брой страници320
Тегло289

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Не сте ли се питали защо много хора постигат в работата си само 50 % успех, въпреки че бързо овладяват всички теории на добрия мениджмънт - от "правилата за успех" до "позитивното мислене"? Фън Шуй отговаря на този въпрос, като разкрива как се движат различните енергии в модерния индустриален свят. Само хората, фирмите и продуктите, които са в съзвучие с природата, защото са в хармония с положителните енергийни потоци (ци), по магически начин привличат купувачи и клиенти, независимо в каква област работят. Познаването на идеите на фън Шуй е залог за сила и успех.

ФЪН ШУЙ ЗА МЕНИДЖЪРА ще ви помогне:

- Да установите баланс между ин и ян и да използвате Багуа - природната координатна система, за да постигате повече резултати с по-малко усилия.

- Да прецените добрите и лошите страни на помещението, в което работите.

- Да намерите идеалната за вас професия.

- Да изберете подходящо лого, в съответствие с петте елементи.

- Да превърнете автомобила - мобилния офис - и бюрото си в място, което ви зарежда с енергия и нови идеи.

- Съобразно компанията и бранша, в който работите, с лесни и достъпни средства да повишите притегателната сила за клиентите и авторитета на фирмата, да създадете хармонични отношения между служителите, да повишите тяхната мотивация и работоспособност, да намалите разходите и да отстраните дисхармонията и загубите на време

Франц Льоберт е отделил много години на усвояването на Фън Шуй и е открил, че единствено симбиозата между прагматичността на Запада и мъдростта на Изтока е залог за постигане на успех, богатство и удовлетворение от живота в съвременния свят.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^