geni@l klick Niveau 1 Kursbuch + 2 Audio-CDs (2011)

Описание
Учебната система за начинаещи в три нива покрива нива А1-В1 от Общата европейска езикова рамка и подготвя учащите за изпитите Fit in Deutsch и Zertifikat Deutsch. Одобрена от МОН със Заповед №РД 09-09/05.01. 2005 г.
Ясната структура на учебника осигурява плавен напредък. Темите и текстовете са допълнени от разнообразни снимки, които онагледяват света на учениците. Всеки урок в учебника и работната тетрадка е разположена на 8 страници. Упражненията в работната тетрадка кореспондират със задачите в учебника и са лесни за ориентиране.
Многобройните упражнения за правоговор, активно говорене и повтаряне стимулират учениците да използват активно езика. След всеки 4 урока следва преговорен раздел. Приложението включва преглед на граматиката от учебника.
Към части 1 и 2 е разработен специален 30-минутен видеоматериал, който може да се използва според нуждите на учителя. Задачите към видеоматериала са поместени в преговорните раздели.
Специалният интерактивен DVD-ROM осигурява материалите от учебника, тетрадката, видеоматериалите, аудиозаписите, насоките за учителя, интерактивни упражнения, отговори и др. - удобен начин да работите в час и да използвате материалите според нуждите си - бързо и лесно.
Ръководството за учителя включва целия учебник и осигурява подробни насоки и идеи за часа, както и материали за фотокопиране.
Допълнителните помагала към системата включват Intensivtrainer (в 3 нива) с упражнения по лексика и граматика и Testheft (в 3 нива) с тестове към всеки урок и подготовка за изпита Fit in Deutsch.
Допълнителни материали за учители и ученици можете да намерите на сайта //www. klett-langenscheidt. de/Deutsch_als_Fremdsprache/Fuer_Jugendl iche/geni@l_klick/uebersicht/Komponenten /10456
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^