География и икономика за 6. клас (ISBN: 9789540120133)

География и икономика за 6. клас (ISBN: 9789540120133)

География и икономика за 6. клас (ISBN: 9789540120133)

от 9,50 лв 3 оферти
Описание
Ключови думиУчебник
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Състояние: много добро
Издателство: Просвета
Град на издаване: София
Художник: Кръсто Терзиев
Налични бройки: 1
Ширина: 210 мм
Височина: 290 мм
Дебелина: 8 мм
Формат: 60/90/8
Корици: меки
Ключови думи: Л. Цанкова, Н. Димов, Е. Лазарова, 6. клас, география, икономика

Новият учебник отразява проектираната в учебната програма и доразвита от авторите стратегия на обучението в този клас.
– Това е атрактивен и многофункционален учебник, който осигурява максимално постигане на целите на обучението и очакваните резултати от знанията, уменията, компетентността и поведението на учениците.
– Предоставя много добри възможности за пълноценна и модерна организация на уроците в клас, за задълбочена самоподготовка вкъщи.
– Разделите и темите са обвързани в ясна логическа структура, позволяваща осъществяване на вътрешнопредметни и междупредметни връзки, постепенно въвеждане на новите понятия, достъпно обясняване на основните процеси, явления и закономерности.
– Включва теми по трите основни типа уроци: за нови знания – 34, за упражнение – 8, за обобщаване – 4. Всеки тип е откроен със своя специфика, структура и методика. Урокът за установяване на входното равнище е разработен в учебника, останалите уроци за контрол са представени в книгата за учителя.
– Съдържа оптимален обем научна, адаптирана за целите на обучението и за възрастовите особености на учениците информация и методика.
– Предлага инструментално-практ
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^