География и икономика за 6. клас Подготовка за външно оценяване (ISBN: 9789541806845)

География и икономика за 6. клас Подготовка за външно оценяване (ISBN: 9789541806845)

от 2,70 лв 2 оферти
Описание
Сборникът включва десет теста със задачи със структуриран отговор, с високо равнище на обобщеност. Всеки тест съдържа 25 тестови задачи, които покриват в голяма степен учебното съдържание по география и икономика за 6. клас.
Задачите са с разнообразно съдържание, свързано с проверка на знания за географски обекти, за местоположението на обекти в пространството и на географската карта; задачи, свързани с изясняване на основни географски заканамерности, природни ресурси на Земята, особености на населението, селищата и стопанството, екологичния, продоволствения и други проблеми, засягащи цялото човечество.

В съответствие с изискванията за външно оценяване са включени и задачи, чрез които учениците да четат и извличат информация от графични изображения, характеризиращи природни или обществени явления и процеси.

В края на помагалото са поместени верните отговори, което го прави подходящо за самоподготовка и самооценка от шестокласниците.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^