География и икономика за 7. клас (0000)

Описание
Учебникът е разработен в съответствие с утвърдената от МОМН учебна програма по география и икономика за 7. клас. Структурата на учебника включва три основни раздела — Азия, Австралия и Океания и Антарктида. В края са поместени Речник на използваните понятия и приложение, което включва правила за формиране на умения, въведени в предишните класове. В края на всеки раздел е включена рубриката Моята енциклопедия, съдържаща допълнителна информация и любопитни факти по изучаваните теми.
Авторите поднасят учебното съдържанието максимално достъпно, така че да отговаря на възрастовите възможности на седмокласниците. Уроците за упражнение обогатяват практическите знания и умения на учениците. За успешното постигане на целите на обучението допринасят богатият илюстративен материал и отличното цветово оформление.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^