Гигантски паяци и насекоми (ISBN: 9789543302840)

Гигантски паяци и насекоми (ISBN: 9789543302840)

от 5,40 лв 2 оферти
Описание
Поредица ЧУДОВИЩА НА ПРИРОДАТА

Серия НАСЕКОМИ И ПАЯЦИ

С „Насекоми и паяци поемате на откривателско пътешествие в света на малките чудовища около нас. Смайващите, цветни илюстрации детайлно разкриват външния вид на тези страховити същества, а подробният текст обяснява как те живеят в различните части на света.

Сред „Гигантски паяци и насекоми са: мадагаскарската съскаща хлебарка, гигантският копринен паяк, рогатата гъсеница, бръмбарите Голиат и Херкулес, богомолката, бръмбара слон, гигантската стоножка и др.

Описани са устройството на отделните видове, реалните им размери и кои части на света обитават, с какво се хранят, опасни ли са. В специален раздел „Знаете ли, че? са предоставени интересни и любопитни факти за съответните видове. Специалните термини и по-особените понятия са обяснени в кратък речник. Малките енциклопедии са снабдени с показалец. В рубриката „За повече информация са посочени сайтове и допълнителна литература за тези и още видове гигантски паяци и насекоми.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^