Годишно счетоводно и данъчно приключване 2010 (2010)

Годишно счетоводно и данъчно приключване 2010 (2010)

от 27,60 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиИкономика, Икономика, Право
Езикбългарски
Брой страници544
Тегло617

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В над 300 примера от практиката

Окончателното данъчно облагане на предприятията за настоящата 2010 година е сегмент от счетоводното приключване, поради което се подчинява на действащите разпоредби от Закона за корпоративното подоходно облагане, в съответствие с правилата и подходите, регламетирани в закона за счетоводството и приложимите Национални счетоводни стандарти за малки и средни предприятия, респективно Международните счетоводни стандарти.

В този смисъл е важно да се отбележи, че този ред на облагане и приключване на данъчната година се прилага задължително от предприятията юридически лица, включително местните чуждестранни юридически лица, извършващи дейност чрез място на стопанска дейност в страната, юридическите лица с нестопанска цел и от другите данъчно задължени по този закон лица. А годишното (окончателно) облагане и приключване на финансово-стопанскат
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^