Голяма картинна динопедия (ISBN: 9789542704966)

Голяма картинна динопедия (ISBN: 9789542704966)

Голяма картинна динопедия (ISBN: 9789542704966)

от 35,10 лв 3 оферти
Описание
Ключови думиДетски, Енциклопедия, Приказки
Брой страници272

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Това е най-пълната и най-красиво илюстрираната книга, посветена на загадъчните динозаври. В нея са събрани най-новите и най-любопитните открития на палеонтолозите за тези древни животни, а изумителните рисунки пренасят в далечните прастари времена.

Ще имаш възможност да срещнеш „на живо най-дребния, най-едрия, най-бързия и най-бавния представител на динозаврите, за чието съществуване са събрани доказателства. Освен това ще научиш много истории, свързани с изкопаването на останки от различни видове динозаври, както и кои са най-големите грешки, допускани в опознаването на праисторическите създания. Очакват те и още изненадващи открития!

Това е най-пълната и най-красиво илюстрираната книга, посветена на загадъчните динозаври. В нея са събрани най-новите и най-любопитните открития на палеонтолозите за тези древни животни, а изумителните рисунки ще те пренесат в далечните прастари времена. Ще имаш възможност да срещнеш „на живо най-дребния, най-едрия, най-бързия и най-бавния представител на динозаврите, за чието съществуване са събрани доказателства. Освен това ще научиш много истории, свързани с изкопаването на останки от различни видове динозаври, както и кои са най-големите грешки, допускани в опознаването на праисторическите създания. Очакват те и още изненадващи открития!
Време е за дино разкрития!

ГОЛЯМАТА КАРТИННА ДИНОПЕДИЯ е всъщност много повече от енциклопедия за динозаврите. Тя съдържа внушителна сбирка от:

НАД 600 ДИНОЗАВЪРА
В специалните раздели „Месоядни и „Растителноядни ще прочетеш описания не само на най-популярните и любими видове, но и на още много наскоро открити представители на тези древни животни. За всяко от тях са допълнени и различни любопитни факти. В края на книгата е поместен единствен по рода си диноречник с всички известни до момента динозаври.

УДИВИТЕЛНИ ИЛЮСТРАЦИИ
Освен че всеки описан динозавър оживява в рисунка на цяла страница, илюстраторът е добавил и интересни сцени от съжителството между видовете в онези далечни времена – например груповите миграции, отглеждането на малките, или пък съперничеството между индивидите. За да може да представи достоверно този все още изпълнен със загадки свят, художникът е работил в тясно сътрудничество със специалисти палеонтолози.

НАЙ-НОВИТЕ ОТКРИТИЯ
От наскоро открития най-дребен динозавър до окраската на различните динозаври – на страниците тук са поместени най-новите изследвания и хипотези на палеонтолозите.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^