Голяма книга за животни (2007)

Голяма книга за животни (2007)
Описание
Ключови думиЛитература, Младежка литература
Брой страници240

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

От корала до кита, от колибрите до царския орел, от коалата до слона - тази книга разказва за изключителната красота и разнообразие в света на дивите
и домашните животни.
Представени са ясно описание и подробни данни за размери, местообитание,
хранене и други особени белези на включените животни. Освен информация за биологията книгата предлага много интересни факти за начина на живот, социалното поведение и историческите връзки между животните и човека.
Книгата е богато онагледена със снимки и други илюстрации, които са много добре оформени и помагат да се разпознаят животните и да се изучат добре.
Повече от 160 известни и слабо познати животни са описани подробно, а кратка информация е дадена и за други около 650. Със звездичка са отбелязани видове, които се срещат и у нас. В края на книгата е поместен азбучен показалец, който служи за бърза и удобна справка.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^