Говори като победител! 21 прости правила за постигане на успех във всекидневното общуване (2012)

Говори като победител! 21 прости правила за постигане на успех във всекидневното общуване (2012)

Говори като победител! 21 прости правила за постигане на успех във всекидневното общуване (2012)

от 10,20 лв 3 оферти
Описание
Открийте тайните на печелившия разговор!

Общуването е едно от най-основните умения в живота и все пак огромното мнозинство от хората никога не са били научени на прост начин да го усъвършенстват... досега! В тази лесна за разбиране книга ще узнаете как да се справяте с 21-те най-критични стъпки за ускоряване на успеха ви в общуването. Използването на тези идеи във всекидневието ще ви позволи да поемете контрола над живота си, като се научите:
– да бъдете самоуверени
– да установявате контакт лесно и бързо
– да поддържате живи романтичните си връзки
– да предразполагате другите хора да ви харесват и уважават
– да избягвате скъпоструващи ви и ненужни спорове
– да изграждате силни и здрави взаимоотношения, които ще траят цял живот
– да се наслаждавате на свободата да се изразявате по всяко време и навсякъде

Стив Накамото е инструктор по човешки взаимоотношения за Dale Carnegie & Associates и треньор по невролингвистично програмиране за личностно развитие в организацията на световно известния експерт по мотивация и върхови постижения Антъни Робинс.
Първата му книга „Мъжете са като риби: какво трябва да знае всяка жена, за да си хване мъж е отличена с Writers’ Digest 2000 Non-Fiction Book Awards, а втората - „Срещите са върхът!: 21 най-хитри хода, които правят жените за любов е финалист в Best Books Awards.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^