Граматика за всички. Популярно описание на българския език (2016)

Граматика за всички. Популярно описание на българския език (2016)

от 10,80 лв 2 оферти
Описание
Тази популярна граматика е предназначена за много широк кръг читатели - ученици и родители, работници и селяни, търговци и чиновници. Тя е граматика за всички: за всички, които изучават или вече са изучавали бъгарския език; за всички, които са позабравили това, което са учили в училище; за всички българи у нас и в чужбина, които желаят да опознаят малко повече своя роден език; за всички чужденци, които се интересуват от българския език.

Тук терминът граматика е използван в по-широк смисъл. Всъщност това е популярно описание на българския език, на онова, което се изучава по роден език в българското училище. Всички по-важни сведения за българския език са събрани на едно място, затова книгата може да служи като наръчен справочник.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^