Описание
Какво е лидерството? Какви са тайните на феномена, чрез който един човек може да води милиони - понякога към спасение, понякога към унищожение? Дали лидерското изкуство е вродено или може да бъде научено? Като избира Адолф Хитлер и Уинстън Чърчил, двама напълно противоположни лидери, английският историк Андрю Робъртс изследва феномена на политическото и военно лидерство и достига до някои забележителни и провокиращи заключения за осъществяването на лидерството, които днес също са толкова актуални, колкото са били и в миналото. Той разглежда и начина, по който Хитлер и Чърчил взаимно се оценяват като лидери и как това се отразява върху изхода от войната.

Тази книга изгражда нови понятия за повратни моменти в историята. В днешния свят, който си остава толкова зависим от лидерите, колкото е бил и във всички отминали времена, с книгата си изследователят задава въпроса - дали имаме нужда да бъдем водени.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^