Хомеопатична материя медика (ISBN: 9782857421962)

Хомеопатична материя медика (ISBN: 9782857421962)
Описание
Ключови думиЗдраве, Здраве
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Изключителна по своя замисъл и написана от трима автори, чиято компетентност и опит се признават от всички, тази книга предлага на лекарите и фармацевтите, както и на научните работници и преподавателите един инструмент за работа, размисъл и задълбочаване на познанията им в хомеопатията.

Фармакохимическият състав на повече от 400 лекарства, представени в този труд, позволява да се разбере действието им и да се сравнят по оригинален начин на свойствата им.

Работата с книгата е улеснена, защото е спазен един точен и стриктен план за подход към всяко лекарство.

Индексът на лекарствата се допълва от една таблица за сравнения и един индекс на съставките и химическото им съдържание.

Това второ издание на Хомеопатична материя медика съдържа много нови патогенези, а библиографията е изцяло осъвременена.

За авторите:

Мишел ГЕРМОНПРЕ: Доктор по медицина, професор в Центъра за преподаване на Хомеопатия във Франция, приподавател в Медицинския факултет в Лил

Мадлен ПИНКАС: Клиничен фармацевт, професор във Факултета по Фармация в Лил

Моник ТОРК: Клиничен фармацевт, асистент във Факултета по фармация в Лил.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^