Хомеопатия и перименопауза (ISBN: 9782915668537)

Хомеопатия и перименопауза (ISBN: 9782915668537)
Описание
Книга от поредицата "Хомеопатия"
Следдипломна медицинска квалификация на ЦОРХ (Център за обучение и развитие на хомеопатията)

"Темата, която разглежда Кристел Беснар-Шарве, е ежедневие за гинеколозите. Отговорите, която книгата дава на повдигнатите въпроси са цялостни и от значителен практически интерес. Тази книга е много важна, тъй като често алопатичната терапия само частично облекчава пациентките или е противопоказна при някои клинични ситуации. Следователно хомеопатията е от изключителна полза. Тази книга е предназначена за гинеколози, но също така и за всички лекари и студенти по медицина. "

Проф. Мишел Берлан, началник на отделението по акушерство и гинекология Болничен център Лион Юг

Кристел Беснар-Шарве е лекар хомеопат и акушер-гинеколог. Била е специализант и асистент в болницата в Лион. Открива ефикасността и ползата от хомеопатията, след като започва самостоятелна практика. Практикува като лекар-гинеколог, същевременно е преподавател по хомеопатия. Участва в работата на конгреси на акушер-гинеколозите, за да въведе хомеопатията в тази специалност.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^