Хомеопатия и съвети в аптеката (ISBN: 9789543218677)

Хомеопатия и съвети в аптеката (ISBN: 9789543218677)

Хомеопатия и съвети в аптеката (ISBN: 9789543218677)

от 28,80 лв 2 оферти
Описание
Ключови думиЙога, Здраве, Здраве
Езикбългарски
Брой страници88

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Този труд е съзнателно синтезиран, за да може да отговаря на най-честите клинични ситуации. Всяка от тях е представена под формата на ситуационен формуляр и схема за вземане на решение. Нашата амбиция е това помагало да оказва ценна подкрепа на начинаещия и да се превърне в справочник за по-напредналите.

Това е един схематичен, ясен и ефикасен труд, необходим за ежедневната практика, независимо дали сме начинаещи или напреднали. Да е на разположение означава, че много случаи/пациенти ще могат да получат съвет за хомеопатично лечение още в аптеката. Така съветите ни ще бъдат още по-уместни, а фармацевтичният екип добре подготвен и на съвременно ниво.

Д-р Тиери БАРТЕЛМ, фармацевт, Председател на UTIP

Тази ясна, жизнена, рационална и добре аргументирана книга идва съвсем навреме, в един момент, когато управляващите карат хората да се самолекуват по един понякога напълно емпиричен начин. Можеха да го напишат единствено колеги фармацевти, неоспоримо компетентни в областта на хомеопатията.

Д-р Макс ТЕТО, лекар, фармацевт,
Председател на Медицинското дружество по биотерапия

Оригиналното използване на Материя медика от хомеопатията представлява една част от лечебния арсенал, с който разполагат фармацевтите, за да посрещнат оплакванията, които да могат да лекуват в самото начало. За фармацевтите, които работят в аптека, тази книга е основен и практичен инструмент за въздействие в самото начало на болестта.

Д-р Жан ПАРО, фармацевт, Председател на Националния съюз на фармацевтите

Съвети в аптеката

Златни правила

Да се ограничаваме с острите и нерецидивни случаи и да оставим хроничните на лекарите.

Да препоръчваме преглед от лекар, ако в рамките на максимум 48 часа няма явно подобрение.

При остри заболявания в началото приемите да се повтарят много често, на всеки час, дори на всеки 1/2 час за 24 часа, след това при подобрение да се разрежда, 3 до 5 пъти на ден, през останалите дни.

Да се указва честотата и времетраенето на лечението; приемите да са по-редки при подобрение и да се спрат в края на симптомите.

За да се улесни проследяването, дайте съвета писмено и запишете дозата на медикамента.

Хомеопатичното и алопатичното лечение могат да се съчетават.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^