Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБългарска литература, Художествена литература
Езикбългарски
Брой страници64

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Лауреат на първия Национален конкурс „Хермес

Момчил Цонев

Журналист и арт мениджър. Официален представител на „Homo Pseudo за Централна и Източна Европа. Идеологически глава на Пропарт Корпорация. Директор „Програми и проекти във Фондация „Бяло училище на световноизвестния художник Николай Панайотов. Носител на първа награда за литература от националния конкурс „Душата на един извор (2004), на наградата на Община Габрово „Златен Хирон за принос в развитието на града (2004), трета награда за поезия в ХХХI Национален студентски литературен конкурс „Шумен 2006. Лауреат на Първия национален поетичен конкурс „Христо Фотев (2006). Отличен на ХХІ, ХХІІ и ХХІІІ национален младежки конкурс „Веселин Ханчев (2004-2006). Пише кинокритика. Бъдещ автор на прокламацията „Към критика на неестествената критика в четири следобед. Автор на концепцията и сценарист на проекта „Мултимедиен роман, осъществяван съвместно с Фондация „Бяло училище. От 16:43 часа на 19.03. 2007 г. не пише и не публикува литературни текстове.

Проект за автор „Homo Pseudo

Прогресивен творчески колектив или индивид в нелегалност. Създаден през 2005 г. Всеки, който отрича неговото авторство върху тази книга, подлежи на най-строго преследване от законите на Пропарт Корпорация.

Пропарт Корпорация

Идеологическа структура, създадена в началото на 2007 г. в името на борбата за повече авангард и щастие в съвременния ни свят.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^