Хомо Сацер или да убиеш Хомо (ISBN: 9789548721035)

Хомо Сацер или да убиеш Хомо (ISBN: 9789548721035)
Описание
Разкази и новели

Тази книга може да направи излишна поне половината Ви библиотека!
Това е най-свободният, най-смелият и най-интелигентно написаният текст в тази литература за последните 200 години!
Тя - заедно с останалите две книги на Н. Цветков - измива позора на векове конформизъм и идеологическо заслепение в българската словесност!
Как да се защитим от този текст без да го игнорираме?! Тоест без да потвърдиме с премълчаването му нашата неандерталщина?!... или нетърпимост?!
Това е ужасният въпрос, пред който е изправен всеки автентичен читател, чиито претенции надхвърлят тези на средностатистическия любител на литературни развлечения!
Читателю благ, литературний пътешественико, последний мохикане, ако ни предложиш друго заглавие от друг автор, което да съперничи - в тази литература - на тези послания като дълбина, прозрения и езиково-ритмично богатство, издателите на това книжле поемат тържествено обет ДА ТИ ВЪЗСТАНОВЯТ НЕЗАБАВНО похарчените грошове без право на обжалване!
Книга, която обезсмисля всякакви Нобелови, Антнобелови и прочие награди!
Текст, който ни провокира - да бъдем и... да не бъдем себе си...
Четиво за... оглашени!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^