Храмът на Светлината (2015)

Описание
Христо Михайлов е творец и езотерик. Занимава се с изобразително изкуство и до момента има над 80 изложби в България и чужбина. Завършил е четири езотерични школи и е представтел на езотеричната школа на Светлината. Заедно с Христо Смоленов и Владимир Божилов издават книгата "Археологика", а година по-късно, отново с Хр. Смоленов, издават книгата "Тайното знание на Черноморската Атлантида".

Христо Михайлов е пети дан в японското бойно изкуство Айкидо. Ученик е на Исояма сенсей - осми дан и е специализирал в световния храм на Айкидо в Ивама, Япония. Написва и книгата с учебен диск "Нетрадиционни форми в Айкидо".
Създава Айкидо общество "Обелиск", с чиято подкрепа издава настоящата книга.

------------------

Преди хиляди години един вожд-жрец ще достигне до познание, което ще промени хода на човечеството.
През Средновековието един рицар-тамплиер ще трябва да премине през множество перипетии и да пропътува половината свят, за да спаси познанието от унищожение и да възроди Светлината в Храма.

В наши дни един обикновен човек ще разбере, че е предопределен от съдбата да бъде един от пазителите на Светлината. И ще трябва да открие как да достигне до Храма на Светлината, за да може да я пречисти и възобнови. А по пътя си ще му се наложи да разкрие отдавна пазени тайни и да научи истини, които много хора биха предпочели да останат забулени. Защото Пазителите на Храма имат мисия, за която са предопределени от хилядолетия. Да опазят и възраждат пречистената Светлина на всеки десет века. За да не се спусне мрак над света.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^