Художникът убиец (2008)

Художникът убиец (2008)
Описание
Ключови думиТрилър
Брой страници414

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Погълнат от спокойния, точен до педантизъм живот на художник реставратор, бившият израелски шпионин Габриел Алон се старае да забрави миналото. Но миналото няма да го остави, защото старият му шеф от Мосад – Ари Шамрон, ще направи и невъзможното, за да го привлече обратно в редиците на тайните служби. Ще му предложи да се добере най-после до убиеца на сина си. След поредица терористични атентати в Европа Тарик е замислил убийството на световноизвестен политик на срещата на високо равнище във Вашингтон. Той може да бъде спрян само от Алон и неговата красива партньорка. Започва трескаво преследване, в което не се знае кой е ловецът и кой – дивечът. Художникът ще захвърли четката, за да отмъсти на убиеца на сина си.
\"Художникът убиец\" е спираща дъха интригуваща история за международния тероризъм.

\"Вълнуващата и заплетена историята за международния тероризъм и политическите машинации в новият роман на Даниъл Силва се основава на драмата на израело-палестинския конфликт и невъзможността той да бъде разрешен. \"Художникът убиец\" се отличава с главозамайващ и кинематографичен сюжет на действието, напрежение и достоверно изграждане на образите и събитията. \"
Пъблишърс Уикли

\"Въпреки че действието в романа се развива изключително динамично в много точки по света, Силва не попада в капана на евтините шпионски романи, а придава дълбочина и истинност на изградените образи. Интерес представлява описанието на професиите на героите – реставратори, книгоиздатели, манекени, за които едва ли се предполага, че биха се замесили в безмилостна и кървава международна интрига. \"
Буклист
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^