Икономика на персонала (ISBN: 9789543270590)

Икономика на персонала (ISBN: 9789543270590)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Кариери, Медицина, Мениджмънт
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Управлявайте персонала си, за да насърчавате новаторство и да създавате стойност

Как набирате най-добрите служители?
Как подхожда фирмата към съкращаването на персонала?
По какъв начин трябва да са структурирани възможностите за придобиване на акции, за да се максимизират стимулите?
Трябва ли да награждавате доброто или да наказвате лошото изпълнение?
За да бъдете ефективен мениджър, имате нужда от нещо повече от здрав разум и мъдрост: нуждаете се от структурирана, строга рамка за анализиране на въпросите и проблемите, пред които се изправяте. Прилагайки нов подход, наречен „икономика на персонала", книгата представя най-взискателните съществуващи анализи на традиционните общи проблеми на мениджмънта. Ударението върху практическото приложение ви осигурява инструментите за анализиране на разнообразни проблеми и ви подготвя, за да:
определяте стандарти за наемането, набирането, инвестирането в уменията на вашите служители и управление на текучеството;
проектирате работни места и структурата на вашата организация;
оценявате и награждавате изпълнението с основани на кариерата стимули, възможности за придобиване на акции и други инструменти;
осигурявате допълнителни бонуси;
насърчавате предприемачеството сред служителите си;
максимизирате стойността на взаимоотношението фирма-служител.
Чрез много съвременни примери от реалния свят, включително някои данни от изследвания на авторите, Икономика на персонала ви осигурява богат модел за проектиране на персонала и за създаване на силна и иновативна организация.
Едуард П. Лейзиър е професор по управление на човешките ресурси и икономика във Висшето училище по бизнес на Стенфордския университет. Лейзиър получава докторската си степен по икономика в Харвардския университет. Проф. Лейзиър е лидер-визионер в областта на управлението на човешките ресурси. Получавал е редица награди за изследователската и преподавателската си дейност. Бил е председател на Съвета на икономическите съветници от 2006 до 2008 г.
Майкъл Гибс е професор по икономика във Висшето училище по бизнес на Чикагския университет. Получава докторската си степен по икономика от същия университет. Той е водещ емпиричен изследовател в областта на икономиката на персонала и е получавал награди за отлични постижения в изследванията и преподавателската си дейност.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^