Ин и Ян. Извор на живота и здравето (ISBN: 9789548231930)

Ин и Ян. Извор на живота и здравето (ISBN: 9789548231930)

Ин и Ян. Извор на живота и здравето (ISBN: 9789548231930)

от 6,80 лв 5 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиПсихология, Здраве, Здраве
Езикбългарски
Брой страници142

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Концепцията ин-ян и нашият всекидневен живот са темата на тази книга.
Как може да бъде свързан всекидневният бит на човека с тази теория? Какви нови смислови оттенъци придобиват привичните прости неща в светлината на философията ин-ян? Какво представлява животът на човека, неговото телесно и духовно съществуване на равнището на простото битие? Ще се постараем не просто да отговорим на тези въпроси, но и да убедим читателите в правилността на нашите разсъждения. Вие ще разберете не само как древните китайски мъдреци са си представяли света.
Целта на тази книга е да научи съвременния човек да види в теорията на ин-ян полезни и приложими във всекисневния живот неща. Или с други думи, да приближим, доколкото е възможно, древната теория към практиката на живота. Вие не само ще се запознаете с философската концепция ин-ян, но и благодарение на практическите съвети, съдържащи тази книга, ще можете да я прилагате в своя живот и да постигнете хармония и здраве.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^